Denné menu – Hotel Ďumbier

štvrtok 20.6.

Polievka (0,70 €)

  • Slepačí vývar s mäsovými knedličkami
  • Čínska ostro-kyslá

Špecialita (4,80 €)

  • Hydinový hamburger v celozrnnej žemli  s francúzskym dresingom, zemiakové hranolky

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,00 € )

  • Hovädzie varené predné, kôprová omáčka, kysnuté knedle

Hotové jedlá (3,00 €)

  1. Zámocký bravčový paprikáš, maslové halušky
  2. Rizoto z kuracieho mäsa so zeleninou, uhorkový šalát
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Doplnkové jedlá k dennému menu (3,00€)

  1. Lieskovecká bravčová špecialita, dusená ryža, obloženie
  2. Kuracie prsia s broskyňou a syrom, dusená ryža, obloženie
  3. Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka
piatok 21.6.

Polievka (0,70 €)

  • Hydinový vývar s cestovinou
  • Fazuľová kyslá (suchá fazuľa)

Špecialita (4,60 €)

  • Breznianske bravčové rebierko zapekané so zemiakovou kašou, zeleninový šalát

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,10 €)

  • Hovädzia pečienka na hubách, dusená ryža, obloženie

Hotové jedlá (3,00 €)

  1. Mäsovo-ryžové guľky v paradajkovej omáčke, kysnuté knedle
  2. Vyprážaný kurací stehenný plát, zemiaková kaša, obloženie
  3. Halušky s bryndzou a slaninkou

Doplnkové jedlá k dennému menu (3,00€)

  1. Lieskovecká bravčová špecialita, dusená ryža, obloženie
  2. Kuracie prsia s broskyňou a syrom, dusená ryža, obloženie
  3. Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka