Denné menu – Hotel Ďumbier

štvrtok 5.12.

Polievka (0,70 €)

  • Hovädzí vývar s ryžou a hráškom
  • Šošovicová kyslá

Špecialita (5,80 €)

  • Pstruh na rošte s bylinkovým maslom, varené zemiaky, obloženie

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,40 €)

  • Hovädzí dusený rezeň vo vajíčku, zemiaková kaša, obloženie

Hotové jedlá (3,20 €)

  1. Bravčové na čínsky spôsob, dusená ryža, obloženie
  2. Kuracie prsia na slanine, slovenská ryža
  3. Žemľovka s tvarohom a jablkami

Doplnkové jedlá k dennému menu (3,20€)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň v semiačkovej strúhanke, varené zemiaky, obloženie
  2. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, dusená ryža, obloženie
  3. Vyprážané Hermelínové trojuholníčky, varené zemiaky, tatárska omáčka
piatok 6.12.

Polievka (0,70 €)

  • Hydinový vývar s krupicovými haluškami
  • Karfiolová

Špecialita (4,40 €)

  • Zapekaná zbojnícka miska so syrom a smotanou

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,60 €)

  • Sviečková na smotane, kysnuté knedle

Hotové jedlá (3,20 €)

  1. Koložvárska kapusta, zemiaková kaša
  2. Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kompót
  3. Liptovské fliačky s bryndzou a slaninkou

Doplnkové jedlá k dennému menu (3,20€)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň v semiačkovej strúhanke, varené zemiaky, obloženie
  2. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, dusená ryža, obloženie
  3. Vyprážané Hermelínové trojuholníčky, varené zemiaky, tatárska omáčka