Denné menu – Hotel Ďumbier

streda 20.2.

Polievka (0,70 €)

  • Slepačí vývar s mäsovými knedličkami
  • Kelová s paprikou

Špecialita (4,30 €)

  • Rybie filé na grile,brokolica s karfiolom na masle

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,30 €)

  • Hovädzie varené zadné, paradajková omáčka, kysnuté knedle

Hotové jedlá (2,90 €)

  1. Pečená bravčová krkovička,  zemiaková kaša, kyslá uhorka
  2. Hydinová pečeň s vínom a jablkami, dusená ryža, obloženie
  3. Zemiakové halušky s bryndzou, kyslou smotanou a slaninkou

Doplnkové jedlá k dennému menu (2,90 €)

  1. Bravčový rezeň na šampiňónoch,  dusená ryža, obloženie
  2. Kuracie soté na srbský spôsob, dusená ryža, obloženie
  3. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka