Denné menu – Hotel Ďumbier

pondelok 21.10.

Polievka (0,70 €)

  • Slepačí vývar s fridátovými rezancami
  • Hlivová s mrveničkou

Špecialita (4,20 €)

  • Kuracie prsia Rosiny s hydinovou pečeňou, dusená ryža, zemiakové krokety, obloženie

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,50 €)

  • Tatranská pečienka,  zemiaková kaša, obloženie

Hotové jedlá (3,20 €)

  1. Bratislavské bravčové stehno,  maslové halušky
  2. Kuracie soté s ananásom, dusená ryža, obloženie
  3. Ryžový nákyp s ovocím a tvarohom

Doplnkové jedlá k dennému menu (3,20€)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň v lupienkovej, strúhanke, varené zemiaky, obloženie
  2. Kuracie prsia s brokolicou a syrom, dusená ryža, obloženie
  3. Sójové tofu na šampiňónoch, dusená ryža, obloženie
utorok 22.10.

Polievka (0,70 €)

  • Hydinový vývar s mäsovo-ryžovými knedličkami
  • Syrokrémová s krutónmi

Špecialita (4,10 €)

  • Pikantné bravčové rebierko, dusená ryža, zemiakové hranolky, obloženie

Jedlo z hovädzieho mäsa (4,00 €)

  • Námornícke mäso s vareným vajíčkom, dusená ryža, obloženie

Hotové jedlá (3,20 €)

  1. Bravčový plátok na šampiňónoch, varené zemiaky, obloženie
  2. Pečené morčacie stehno, dusená červená kapusta, kysnuté knedle
  3. Špenátové rizoto so syrom a cherry paradajkami, cvikla s chrenom

Doplnkové jedlá k dennému menu (3,20€)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň v lupienkovej, strúhanke, varené zemiaky, obloženie
  2. Kuracie prsia s brokolicou a syrom, dusená ryža, obloženie
  3. Sójové tofu na šampiňónoch, dusená ryža, obloženie