Denné menu – Jedáleň Bodega

streda 20.2.

Polievka

  • A – Brokolicová
  • B – 0,5l Držková
  • C – 0,33l Držková
(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Pečená krkovička/dusená kapusta/knedľa
  2. Zapekané kuracie prsia salámou a syrom/ryža
  3. Zeleninový rezeň/zemiaky/uhorka
  4. Zapekané palacinky s tvarohom/kofola*
  5. Zeleninový šalát s balkánskym syrom a kukuricou
štvrtok 21.2.

Polievka

  • A – Paradajková s ryžou
  • B – 0,5l Držková
  • C – 0,33l Držková
(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Prírodný sedliacky rezeň/ryža/čalamáda /šunka,syr,šampiňóny/
  2. Plnený kurací vyprážaný rezeň/zem.kaša/kompót
  3. Zapekaná cestovina so šunkou a kukuricou/cvikľa
  4. Ryžový nákyp s ovocím
  5. Zeleninový šalát so šunkou,vajcom a olivovým olejom
piatok 22.2.

Polievka

  • A – Rascová s vajcom
  • B – 0,5l Gulášová desiatová
  • C – 0,33l Gulášová desiatová
(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Pečené gazdovské kuracie stehno /ryža/kompót
  2. Bravčové na hrášku/tarhoňa
  3. Držky na paprike/knedľa
  4. Dukátové buchty s vanilkovým krémom
  5. Grécký šalát