Denné menu – Jedáleň Bodega

pondelok 21.10.

Polievka

  • A – Šošovicová
  • B – 0,5l Držková    
  • C – 0,33l Držková

(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Zapekaný kurací rezeň šunkou,špargľou a syrom/ryža
  2. Bravčové v keli /zemiaky
  3. Bravčové rizoto so syrom/čalamáda
  4. Zeleninový šalát s kuracím mäsom a horčicovým drezingom
utorok 22.10.

Polievka

  • A – Slepačí vývar s cestovinou
  • B – 0,5l Držková    
  • C – 0,33l Držková

(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Ovčiarsky br.rezeň/zemiaky/uhorka /praženica,bryndza/
  2. Kuracie prsia na jablkách a cesnaku/ryža
  3. Zemiakové gule s jahodovou náplňou so strúhankou a maslom
  4. Zeleninový šalát s tofu syrom a šampiňónmi
streda 23.10.

Polievka

  • A – Bryndzová
  • B – 0,5l Držková
  • C – 0,33l Držková

(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Pečené br.plece/dusená kapusta/knedľa
  2. Kuracie soté so šampiňónmi/ryža
  3. Vyprážané sójové plátky/zemiaky/tatárska omáčka
  4. Cestovinový šalát
štvrtok 24.10.

Polievka

  • A – Hrachová
  • B – 0,5l Držková
  • C – 0,33l Držková

(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Vyprážaný kurací rezeň so sézamom/zem.kaša/kompót
  2. Cigánsky bravčový guláš/tarhoňa/slaninka/
  3. Encián v haruľovom cestíčku/šalát z listovej zeleniny,drezing
  4. Ľahký zeleninový šalát s kuracím mäsom
piatok 25.10.

Polievka

  • A – Špenátová s vajcom
  • B – 0,5l – Fazuľová kyslá desiatová
  • C – 0,33l – Fazuľová kyslá desiatová

(A – 0,80€, B – 1,70€, C – 1,10€ )

Hlavné jedlo (3,40€)

  1. Pečené kuracie stehno /ryža/kompót
  2. Debrecínske bravčové karé/zemiaky/čalamáda
  3. Šúľance plnené tvarohovou náplňou so strúhankou a maslom
  4. Grécky šalát