Loading Podujatia
  • Toto podujatie sa skončilo.

Mama, otec, ja

Iné podujatia
14. decembra 2022 9:00
OZ Tu SOM

OZ TU SOM pozýva deti vo veku cca 1,5-2,5 roka v sprievode rodiča na hudobno pohybovo výtvarné lekcie.
Program „Mama, otec, ja“ je skvelý impulz pre veľké pokroky a zážitky a v Kyjeve bol veľmi žiadaný.
* Úspešná socializácia
* Rozvoj hudobných a tvorivých schopností
* Rozvoj reči
* Fyzický a zmyslový vývoj
Lektorka – špecializácia v odbore predškolská pedagogika, psychológia, hudba a arteterapia – je z Ukrajiny, komunikovať bude v ruštine, deti sa nenásilne zoznámia aj s novým jazykom. Pre malé deti to nielen nie je problém, ale naopak devíza (vyskúšala som na mojej 14 mesačnej, Katya je naozaj skvelá, ak by však bolo treba, budem prekladať). Počet je obmedzený na 6 detí. Stretneme sa raz týždenne na 45 minút.

  • Vstupné je dobrovoľné.
  • Prihlasovanie cez správu, alebo na 0944 821 399

O lektorke

„Volám sa Ekaterina Deyneko. Od roku 2008 som žila na Ukrajine. Pracovala som v Kyjeve v detských centrách ako lektorka skupín raného rozvoja. Študovala som kurzy arteterapie, ktoré viedla Elena Makarova a Maria Makarova.
Mám vyššie predškolské pedagogické a stredné hudobné vzdelanie. Mám veľa skúseností s prácou s predškolákmi a tiež skúsenosti s kurzami arteterapie s dospelými naživo aj online. Teraz veľa kreslím a venujem sa plsteniu vlny. Rada tvorím. Na mojich hodinách s deťmi spievame, hráme sa, tancujeme, vyrezávame, kreslíme. S dospelými je to iné: prostredníctvom kreatívneho procesu sa stretávate so sebou samým a zažívate individuálne objavovanie.
Poďme spolu tvoriť!“

OZ Tu SOM
Nám. gen. MR Štefánika 32/39
Brezno, Slovensko 97701 Slovenská republika
+ Google Map