Loading Podujatia
  • Toto podujatie sa skončilo.

Skimo Women Weekend

Šport
14. januára 2023
Horská chata Berg, Mýto pod Ďumbierom

Skimo Women Weekend, Nízke Tatry – JUH

Teraz je ten správny čas na babskú jazdu, a preto sa neváhajte zúčastníť podujatia Skimo Women Weekend, Nízke Tatry – JUH v termíne 13. – 15.1.2023. Stretnutie v Penzióne Berg.

Podujatie je určené pre skialpinistky začiatočníčky bez rozdielu veku – so skúsenosťou v zjazdovom lyžovaní.

Viac informácií na Crazy WoMen Activeplanet_BB


Víkendový program

13. januára 2023

  • začiatok v piatok večer prednáškou o vhodnom oblečení na hory a hodinkou jogy (v ponuke aj individuálna masáž v penzióne, nasleduje večera a príprava na ranné aktivity)

14. januára 2023

  • sobota: raňajky o 8.00 a o 9.00 smer zjazdovka Mýto pod Ďumbierom, kde sa zoznámite s výstrojou, čaká vás cca 280 výškových metrov- jeden alebo dva výstupy a kávička s dobrotkou na Dedečkovej chate.
  • Večer prednáška o lavínovej problematike na horách a opäť lekcia jogy pred večerou. Dôkladne si oddýchnete, na druhý deň vás čaká výzva….

15. januára 2023

– nedeľa je expedičný deň na zdolanie niektorého z vrcholov Nizkych Tatier (ako počasie a sily dovolia). Za odmenu vás čakajú úžasné pocity, skvelé fotky a zaslúžený oddychový čas na obed a kávičku. Zjazd dole bude iste zaujímavý a návrat do reality náročný…ale garantujeme Vám, že skialpinizmus vás chytí navždy za srdce.

Horská chata Berg, Mýto pod Ďumbierom
976 44 Mýto pod Ďumbierom
Mýto pod Ďumbierom, Slovensko 97644 Slovenská republika
+ Google Map