Loading Podujatia
  • Toto podujatie sa skončilo.

Spoznajte remeslo i neľahký život mlynára

Iné podujatia
5. marca 2024 10:00
Predajná
Plagát k podujatiu Remeslo i neľahký život mlynýra

Nechajte sa vtiahnuť do histórie!


Vstúpte spolu s nami do Vodného mlynu so sídlom v obci Predajná, ktorý sa radí medzi Národnú kultúrnu pamiatku, a to každý utorok a štvrtok, počas jarných prázdnin od 20. 2. do 7. 3. 2024, v časovom rozpätí od 10:00 – 15:00 hod. v polhodinových vstupoch (posledný vstup o 14:30 hod.)


Počiatky tejto historickej zástavby s náhonom, domom mlynára a hospodárskymi budovami. siahajú až do 18. storočia. Vstúpte s nami na miesto s nádychom nostalgie a spoznajte neľahkú prácu, ba priam posolstvo mlynára a jeho rodiny vďaka špeciálnym vstupom vo vybraných termínoch.

Expozíciu dopĺňajú ceduľky s názvami strojov a QR kódy, po naskenovaní ktorých si budete môcť nielen prečítať textový popis, ale aj vypočuť audio nahrávku v slovenskej, anglickej alebo nemeckej mutácii, ktoré dotvárajú celkovú atmosferu.


Cenník:

  • dospelá osoba 3 €
  • dieťa 2 €

Kapacita je obmedzená na max. 10 osôb na jeden časový vstup.

Nutná rezervácia min. 24 hod. vopred cez registračný formulár (pod týmto textom) alebo na tel. č. +421 944 099 507 / e-mailom: [email protected]

Platba je možná len v hotovosti na mieste.

Dostupné termíny:


 Zapojte sa návštevou Vodného mlynu do projektu ,,Hore Hronom, Dolu Hronom“ a získajte bezplatný rodinný vstup do Mestskej veže na breznianskom námestí. Viac o projekte TU

Zmena programu vyhradená.

Predajná
Predajná, 976 63 Slovenská republika + Google Map