Loading Podujatia
  • Toto podujatie sa skončilo.

Tajuplné bytosti alebo Kto po nociach chodí

Iné podujatia
26. novembra 2022 13:30
Brezno, Horehronské múzeum

Počuli ste už o More? o Rune? o Poludnici?

Takéto tajuplné bytosti existovali v minulosti v predstavách ľudí ako možná súčasť života. Vyskytovali sa za určitých okolností, v určitom čase a mieste. Kto mohol, tak sa im snažil vyhýbať, prípadne robiť všetko preto, aby sa zamedzilo ich pôsobeniu, pretože to mohlo dopadnúť veľmi zle. Tieto konkrétne udalosti nám zostali zachované prostredníctvom zozbieraných a spísaných rozprávaní a my vám ich ak sa nebojíte, povieme tiež.

Touto cestou by sme vás opäť radi pozvali na podujatie Tajuplné bytosti alebo Kto po nociach chodí.

Podujatie pripravilo Horehronské múzeum v spolupráci s oddelením kultúry Banskobystrického samosprávneho kraja, Krajskou organizáciou cestovného ruchu Banskobystrický kraj Turizmus a Oblastnou organizáciou cestovného ruchu Región Horehronie. Projekt Tajuplné bytosti, alebo Kto po nociach chodí bude realizovaný aj vďaka finančnej podpore Banskobystrického samosprávneho kraja, z verejných zdrojov podujatie podporil Fond na podporu umenia a na prípravu projektu prispelo aj Mesto Brezno.

Navštívte netradičný zážitok so závanom tajomna a čarov v Horehronskom múzeu. Spoznajte zvykoslovie, „zaručené recepty na strigônske kúsky“ a silu vetrom odviatych múdrostí predošlých generácií na Horehroní.

Zážitok je vhodný pre deti od 8 rokov.

Rezervácia zážitku na www.zahoramizadolami.sk

  • Zážitok je potrebné rezervovať si minimálne 48 hodín pred plánovaným dátumom konania.
  • Minimálny počet účastníkov pre uskutočnenie zážitku je 5 dospelých osôb. V prípade, že minimálny počet účastníkov nie je dosiahnutý zážitok bude presunutý na iný termín.
  • Zážitok je vhodný pre deti od 8 rokov.
  • Kapacita zážitku je obmedzená na 15 osôb.
  • Po zaplatení rezervácie, pripísaní platby na účet, ti bude na emailovú adresu odoslaný potvrdzujúci mail, na základe ktorého môžeš absolvovať zážitok.

Brezno, Horehronské múzeum
Nám. Gen. M. R. Štefánika 13
Brezno, Slovenská republika
+ Google Map